Pentru fiecare din cele 4 zile de eveniment, Corporate Gifts Show va avea o tema diferita, prin intermediul careia ne dorim sa atragem atentia cate unei ramuri distincte din publicul vizitator:

  9 octombrie – Green day

Este ziua in care vedete vor fi produsele promotionale ECO.
Pentru a marca aceasta zi, vom amenaja o zona speciala in care vor fi expuse astfel de produse, iar prima zi de eveniment va beneficia de o campanie distincta de Comunicare prin newslettere si social media.

10 octombrie – Industry day

Cea de a doua zi de Corporate Gifts Show este dedicata know-how-ului din industrie. Industry day inseamna o zi dedicata Conferintelor Corporate Gifts Show:

  • What, where, when and how much in this industry
  • Trend-uri in industria de obiecte promotionale
  • Cost, costuri si cat ne costa promotionalele?
  • Obiceiuri de consum

Sunt doar o mica parte din temele ce vor fi abordate de speakerii Conferintelor Corporate Gifts Show

Conferintele Corporate Gifts Show pun fata in fata producatorul, importatorul si distribuitorul de obiecte promotionale cu agentiile de publicitate si clientul final.

11 octombrie – Fashion day

Cel mai recent trend in industria obiectelor promotionale il reprezinta “aducerea” acestora in strada. Promotionalele depasesc stadiul de simple obiecte si se transforma in accesorii la moda. Corporate Gifts Show duce mai departe aceasta idee si o transforma intr-un fashion show. Alaturi de un designer vom accesoriza diferite tinute cu produsele aduse de expozanti, iar manechinele vor defila pe catwalk-ul amenajat in zona expozitionala a targului.

12 octombrie – E-day

Ultima zi de Corporate Gifts Show este dedicata celei mai atractive si out-of-the-box ramuri a promotionalelor – electronicele si gadget-urile. Astfel, Corporate Gifts Show se va incheia intr-un ritm al noului, culorii, utilitatii si versatilitatii.

Pentru a marca aceasta zi, vom amenaja o zona speciala in care vor fi expuse astfel de produse, iar ultima zi de eveniment va beneficia de o campanie distincta de comunicare prin newslettere si social media.