Skip links

SUZHOU AEON LASER TECHNOLOGY CO. LTD

Guizhuang Fanshan, China

Website: https://www.aeonlaser.net/ro/

Branduri: AEON, COLOP, PUREX, REINER

În 2016, Wen a înfiinţat compania comercială Shanghai Pomelo Laser Technology Co., Ltd în Shanghai, care vindea maşini cu laser CO2. La începutul anului 2017, a luat fiinţă şi fabrica din Suzhou, sub numele Suzhou AEON Laser Technology Co., Ltd. 

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg:

Aeon prezintă gama MIRA, mașini laser ideale atât pentru gravare, cât și pentru debitare. Designul unic all-in-one face aceste gravatoare potrivite pentru ateliere de producție de dimensiuni mici sau medii, pentru hobby sau chiar industrie, putând fi aşezate uşor pe un banc de lucru sau masă/birou.

Desigur, pentru cei care vor să depăşească nivelul de hobby există şi variantele Nova, făcute pentru un volum de lucru mai mare şi o producţie mai eficientă.

Aparatele laser Aeon pot grava și debita o gamă largă de materiale precum acril, abs, plexiglas, cauciuc, lemn, carton, hârtie, textil, precum și marca anumite metale cu ajutorul unor substanțe speciale.

Echipamentele Aeon pot fi însoţite de echipamente de filtrare de la Purex, mai ales pentru spaţiile închise, în scopul eliminării prafului, a fumului şi a vaporilor/mirosurilor nedorite.

 

 

Colop e-mark: Imprimantele Colop e-mark sunt mici, mobile, extrem de versatile și imprimă full color direct pe aproape toate suprafețele absorbante. Indiferent că ai o afacere sau îl folosești pe cont propriu, poți eticheta, personaliza și crea cu aceste dispozitive smart, controlate printr-o aplicație. În special mesajele personalizate, fie pentru clienți, prieteni sau familie, sunt foarte la modă, cresc satisfacția și inspiră. Cu imprimantele mobile COLOP e-mark, personalizarea pe loc este mai ușoară și mai rapidă ca oricând.

 

Reiner: Marcare flexibilă, mobilă și ușoară. Indiferent că este vorba de cod de bare, număr, text, dată sau logo-uri, REINER  oferă soluții individuale de marcare conform cerințelor dumneavoastră. Reiner – aparate electronice portabile, de tip inkjet, pentru imprimarea diferitelor tipuri de suprafețe și materiale: metal, plastic, sticlă, hârtie, carton ondulat, ouă etc.


 

 

[hartaall2ps]
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.