Skip links

INNOVATION CORNER

Doar la Corporate Gifts Show vezi cele mai noi și atractive promoționale.

Exonia

SACOȘA CREATIVĂ CU FEREASTRĂ TRANSPARENTĂ

Sacoșa din hârtie cu fereastă transparentă este o inovație care aduce un plus de diferențiere brand-urilor care aleg s-o utilizeze.

Printre beneficii se numără:

Vizibilitatea produselor: Fereastra transparentă permite să se vadă produsele din interiorul sacoșei fără a fi nevoie să fie deschisă. Acest lucru poate crește interesul și atracția pentru produse, deoarece cumpărătorii pot vedea exact ce cumpără.

Atracția vizuală: Fereastra transparentă adaugă o dimensiune vizuală interesantă la ambalaj, permițând afișarea produselor sau a brandului într-un mod atractiv. Poate fi folosită pentru a evidenția caracteristicile produsului sau pentru a transmite un mesaj despre calitatea și prospețimea acestuia.

Diferențierea brandului: Sacosele cu fereastră transparentă pot fi personalizate pentru a reflecta identitatea și imaginea brandului. Aceasta poate contribui la diferențierea brandului în fața concurenței și la creșterea recunoașterii acestuia.

Malfini

Tricou din bumbac reciclat

BASIC RECYCLED

Tricou confecționat din bumbac reciclat

Poliesterul reciclat nu mai surprinde pe nimeni, dar ce spuneți despre bumbac reciclat? *

Este încă o raritate!

BASIC RECYCLED829 – un tricou cu 30% bumbac reciclat în compoziție, ajutând astfel la reducerea cantității de deșeuri textile post-industriale.

Alegeți din gama de produse certificate GRS din colecția noastră RE-VOLUTION pentru a lua parte la o schimbare pozitivă.

BASIC RECYCLED829 este mai mult decât un tricou. Este o poveste despre transformare și despre importanța alegerilor noastre zilnice.

 Alegeți sustenabil pentru planetă!

Badge 4U

Protectie din lemn pentru carduri

Port-cardul protejează datele de pe cardurile care operează la frecvența de 13,56 Mhz, cum ar fi carduri de plată, carduri de ceas, carduri de metrou, carte de identitate, pașapoarte biometrice etc. Cipul detectează semnalul cititorului RFID și împiedică accesul la date prin atragerea energiei acestuia.

 Dimensiune: 85×55 mm

Imprimare UV

CITRON

USB drive full color LED

Carcasă din metal și plastic
Capacități: 8GB 16GB 32GB 64GB
Opțional: cutie albă și lanyard

VALENTO

Jacheta LARIDON

Noua jachetă VALENTO – LARIDON – este confecționată din material matlasat cu trei straturi și softshell, menține căldura și este foarte confortabilă. Manșete reglabile cu închidere din cauciuc cu funcție de cârlig (sistem ciupercă).

Maxim

Lumânare Glamour

Lumânarea elegantă și sofisticată Glamour, combinată cu un decor interesant și ambalaj dedicat va fi o adiție deosebita pentru orice interior, reprezentând în același timp un cadou publicitar ideal. Umplută cu ceară de soia ecologică, combinată cu un parfum unic, va avea un impact pozitiv asupra percepției brand-ului pe care îl reprezintă.

Concret

Videobox

VIDEOBOX: Cutie prezentare produs 100% personalizată, cu ecran video încorporat – la deschiderea cutiei filmul preîncărcat pornește automat oferind o experiență uimitoare. Asigură o prezentare de top pentru produsul tău, cu o decupare personalizată pentru forma produsului, dimensiune personalizată a cutiei și ecranului video.

ALL EVENTS

Re-pahar

După cum vă puteți da seama și după numele produsului este vorba despre un pahar reutilizabil, iubit nu numai la festivaluri și concerte ci și la evenimete sportive printre multe altele.

Aceste pahare sunt fabricate din polipropilenă de calitate superioară, care este perfect pentru a fi folosit atât pentru băuturi calde cât și pentru cele reci, fiind extrem de durabile, rezistente și la spălări cu mașina de spălat!

Paharele se găsesc în oferta noastră în 15 culori, multiple dimensiuni și două modele diferite, cu posibilitatea de personalizare cu design unic, făcând astfel acest produs aparent simplu accesoriul promoțional perfect și ecologic al oricărei eveniment!

ALL EVENTS

Pixul Tebel fără cerneală

Un alt exemplu favorit din lista produselor nosatre innovatoare este acest pix fără cerneală.

Pixul Tebel este un produs exclusiv din materiale de calitate înaltă și ecologice care este menit pentru lungă durată, fiind o alternativă innovatoare și mai elegantă a pixului simplu. Pixul din bambus are vârful dintr-un aliaj metalic special care oxidează hârtia și în mod similar cu un creion poate fi de asemenea șters.

Desigur și acest produs poate fi personalizat prin gravură sau tampografie.
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.