Skip links

INGENTO CONSULTING SRL

Bucureşti, România

Website: https://www.ingento.ro/

Branduri: AMYDOR, PELEMAN, IMAGO, FAYON, SKYCUT, EPSON, MODICO.

Fiind unici importatori ai brandurilor Peleman şi Amydor, această companie este singurul furnizor şi service autorizat de echipamente digitale folio din România. Formată dintr-o echipă experimentată, INGENTO IT&PRINT COMPANY activează de 14 ani în domeniul echipamentelor de printare, personalizare şi finisare, furnizând o gamă variată de produse, servicii și soluții la cheie pentru industriile: producție publicitară, tipografii digitale, copy shop, laboratoare foto, magazine de cadouri și florării, firme de evenimente, office & arhitectură, industria alimentară.

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg

FLAT BED FOIL PRINTER PELEMAN

Vă invităm să descoperiţi calitatea belgiană a imprimării folio! De la prezentări, lucrări de licenţă şi caiete până la albume şi cărţi foto, invitaţii, cărţi de vizită, panouri acrilice, etichete, huse de telefon, ambalaje şi multe altele, imprimanta folio PELEMAN oferă posibilităţi nesfârşite cu o singură maşină. Flat Bed Foil Printer a fost dezvoltată pentru a oferi un echipament uşor de utilizat, care poate fi operat cu uşurinţă de pe orice laptop prin intermediul software-ului dedicat imprimantei.

MAŞINA DE CAŞERAT  PELEMAN

Maşina de caşerat Hard CoverMaker 650 de la Peleman este soluţia perfectă pentru producţia de coperţi, cutii magnetice, display-uri, clipboard, caiete mecanice, meniuri, coastere, albume foto şi multe altele în tiraje mici sau medii. Foloseşte o tehnologie inovatoare şi ecologică pe bază de răşină care măreşte productivitatea cu rezultate de calitate. Se adresează tuturor segmentelor de business care activează în industria personalizării.


NOUA GAMĂ DE PLOTTERE SureColor Tx700

Dacă sunteţi în căutarea unei imprimante care să ofere o calitate superioară a imprimării şi o definire precisă a liniilor la viteze mari pentru desene de arhitectură sau de construcţii sau dacă aveţi nevoie de imprimare obişnuită pentru formate mari pe o varietate de medii de tipărire, Epson a lansat o nouă gamă de imprimante care se potrivește nevoilor dumneavoastră. Costurile de exploatare reduse, imprimarea de mare viteză şi extrem de securizată pe o gamă largă de medii de tipărire vor garanta realizarea de documente clare, de calitate superioară şi afişe de dimensiuni mari, cu respectarea termenelor de livrare de fiecare dată, fără a compromite calitatea. Noua gamă SC-Tx700 se pretează excelent pentru numeroase domenii de activitate: arhitectură, inginerie, construcţii, punct de vânzare/retail şi sectorul public.

EPSON WorkForce Enterprise Seria AM-C

Treceţi la o imprimare mai fiabilă, mai productivă şi mai sustenabilă cu noua gamă Epson WorkForce Enterprise Seria AM-C! Cu un design compact, aceste multifuncţionale mai sustenabile oferă soluţia perfectă pentru toate nevoile de imprimare ale companiei tale.
Modelele WorkForce Enterprise AM-C4000/5000/6000 combină performanţa rapidă cu un consum redus de energie. Concepute ţinând cont de birourile moderne, dimensiunile lor mici şi designul modular vă permit să vă construiţi echipamentul aşa cum vă doriţi. Şi ca şi cum acest lucru nu ar fi suficient, tehnologia inovatoare face instalarea şi întreţinerea uşoare şi lipsite de stres.

[hartaall2ps]
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.