Abonare Newsletter

In conformitate cu Regulamentul General privind Protectia Datelor Personale (679/2016) ce va intra in vigoare din 25 mai 2018 avem rugamintea sa ne confirmati/reconfirmati acordul dumneavoastra privitor la colectarea si prelucrarea de catre Euroexpo Fairs – organizatorul targului CORPORATE GIFTS SHOW a datelor furnizate de dumneavoastra (nume companie, nume persoana, numar telefon, adresa e-mail).
Scopul colectarii si prelucrarii datelor este acela de a va furniza / a continua sa va informam via e-mail si / sau telefonic despre targul CORPORATE GIFTS SHOW, de a va contacta via e-mail si/sau telefonic pentru actualizarea datelor colectate si prelucrate.

*  Adresa de email:
*  Nume Prenume:
    Mobil:
    Companie:
    Acord sms:
*  Introduceti codul de securitate:

Datele colectate si prelucrate de catre Euroexpo Fairs SRL nu sunt / nu vor fi instrainate sau vandute catre terti.

Perioada de prelucrare a datelor

► pe parcursul perioadei in care dumneavoastra va desfasurati activitatea in cadrul companiei care, prin prisma domeniului de activitate, se incadreaza in audienta-target a targului CORPORATE GIFTS SHOW;
► pana in momentul in care se solicita in scris la adresa data.protection@euroexpo.ro incetarea prelucrarii/stergerea datelor dumneavoastra.

Drepturile dumneavoastra

Aveti dreptul de a fi informat despre tot ce se intampla cu datele Dvs personale, de a sti la ce sunt folosite, de a le accesa, de a le modifica si chiar de a revoca consimtamantul;

Aveti dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro accesul la datele prelucrate si rectifi¬carea datelor prelucrate.
Aveti dreptul de a solicita la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro incetarea prelucrarii datelor si/sau stergerea acestora.

In orice moment puteti solicita:
► incetarea transmiterii la adresa de e-mail a newsletter-elor si informatiilor legate de CORPORATE GIFTS SHOW, a mesajelor privind informatii despre CORPORATE GIFTS SHOW, avand la dispozitie, la sfarsitul fiecarei comunicari online primite de la Euroexpo Fairs SRL, posibilitatea de OPT-OUT sau prin solicitare scrisa transmisa la adresa de e-mail data.protection@euroexpo.ro.

Euroexpo Fairs SRL
Adresa: Bd. Expozitiei nr.7, sect.1, Bucuresti, cod postal: 012101, inregistrata cu nr. 15338 in registrul de evidenta a prelucrarii de date cu caracter personal.