Agenda Seqoia

Cu un miros inconfundabil de piele naturala, agenda Seqoia face parte din noua colectie si vine la pachet cu un design elegant si retro. Variantele de culori in care este disponibila sunt bej si gri. Personalizarea poate fi facuta printr-o eticheta metalica inscriptionata cu anul in curs.

Gama de agende Vogue

Gama de agende Vogue este este una dintre gamele cu un design foarte modern, putand fi personalizata la cerere cu orice element vizual sau text, prin imprimare cu tehnologia inovativa, de ultima generatie, SILKlike. Coperta exterioara este buretata, din piele PU alba, agenda avand bloc fix, hartie offset alb, tipar in 2 culori. Ambalarea se realizeaza in cutie colectiva.

Gama de agende Fili

Gama de agende Fili este o gama care impresioneaza prin aspectul panzat. Coperta are un aspect pretios, fin la atingere, material filigranat, pretabil la timbru sec, broderie si folio. Agenda se comercializeaza cu eticheta cu rasina inclusa in pret  – una dintre cele mai noi metode de branding folosite in special pentru marele avantaj de a comunica complet si corect culorile logourilor companiilor, chiar și policromie.

Promotionale e-store

Pentru a aduce un plus gamei de promotionale, UNIKA a lansat de curand colectia e-store. In aceasta se regasesc portofele, portcarduri, portdocumente, dar si accesorii gadget, toate fiind create dintr-un material de calitate superioara, piele naturala nonalergica.

Organizator cabluri

Cablu de date, de incarcat telefonul, castile, toate sunt “trantite” adesea in masina sau in geanta si niciodata nu este de gasit cel dorit. Atelierele UNIKA au gasit solutia si au produs acest organizator de cabluri care ajuta la pastrarea lor organizata. Produsul este realizat in 4 culori, din piele naturala de foarte buna calitate, usor de recunoscut dupa atingere si miros.

Portcard e-store

UNIKA va ofera ocazia sa va pastrati cardurile si cartile de vizita intr-un portofel unisex, elegant, mic si foarte grijuliu cu documentele. Si ca sa nu le piedeti sau sa le amestecati, au creat inchidere cu o capsa. E mic dar are totusi 4 compartimente, 2 exterioare si 2 interioare. Dumneavoastra trebuie doar sa alegeti cum sa le organizati.

Nu uitati! Acestea sunt doar cateva dintre produsele noi ale Atelierelor UNIKA. Le gasiți pe toate pe site-ul lor de prezentare, in magazinul online, dar si la Corporate Gifts Show!