Conferinta PrintTex

Pe 10 octombrie 2019, incepand cu ora 11:00, in pavilionul B1 din centrul expozitional Romexpo-Bucuresti are loc PrintTex 2019, conferinta dedicata printului digital pe textile. Afla tendintele imprimarii digitale pe textile in 2020, de la Mark Jarvis, Managing Director WTiN, Massimiliano Celeri, Business Development Manager Efi Reggiani, si alti reprezentanti ai industriei, locali si internationali.

Care sunt provocarile designerilor vestimentari si ale designerilor de interior versus evolutiile tehnologice in sectorul printului digital pe textile?

• Ce inseamna personalizarea textilelor pentru dezvoltarea companiilor de print digital?

• Cat de departe a ajuns hyper-personalizarea, trendul spre care se indreapta generatia Millennials?

Toate aceste teme (pe langa multe altele, la fel de interesante) vor fi dezbatute la Bucuresti, in cea mai asteptata conferinta din domeniu.

AGENDA CONFERINTA
Rezerva-ti loc in sala!


Printre speakeri

Andrei PENA

Andrei PENA, moderator

Publisher al revistelor “Dialog Textil” (lansata in 1995) – www.dialogtextil.ro si “Constructiv” (din 2001) – www.constructiv.ro , Andrei Pena are peste 20 de ani de experienta in domeniul presei de specialitate.

De asemenea, este fondator al Asociatiei Inspired (organizatoarea concursului de creativitate INSPIRED) si membru in juriul IMB Innovation Award (2006).

Mark JARVIS

Mark JARVIS, Director General WTiN

(speaker pe tema: Piata textilelor imprimate digital)

Mark Jarvis este directorul World Textile Information Network (WTiN) din Marea Britanie, companie in cadrul careia a pus in aplicare experienta profesionala acumulata in domeniul mass-media si tehnologie, pentru a schimba fundamental modelul de afaceri al firmei. Mark Jarvis detine un MBA in Management si Administrarea Afacerilor, dar si o diploma (Honors) in stiinta materialelor.

Massimiliano Celeri

Massimiliano Celeri, Business Development Manager Efi Reggiani

(speaker pe tema: Digitalizare si multiple optiuni de imprimare pentru design vestimentar si design interior)

Unul dintre cei mai tineri manageri ai companiei Efi Reggiani, liderul global in solutii integrate pentru domeniul imprimarii textile.
De profesie inginer electronist, Massimiliano a ajuns sa lucreze la Efi in 2014, dupa castigarea mai multor olimpiade internationale de electronica si automatizari.

Karl Gruber

Karl Gruber, Sales Manager SIOEN Industries

(speaker pe tema: Viitorul textilelor tehnice)

Profesor in stiinte textile si inginerie aplicata, a absolvit cea mai importanta universitate din lume in acest domeniu, Anhalt University of Applied Science.

Karl Gruber are o experienta de peste 19 ani ca director de vanzari in cadrul companiei SIOEN Industries, liderul mondial in realizarea de materiele textile tehnice si de echipamente profesionale de protectie.

Mirela TRAISTARU

Mirela TRAISTARU, artist vizual

(speaker pe tema: Provocarile designerilor vestimentari si de interior vs. evolutiile tehnologice in printul digital pe textile, din perspectiva unui designer)

Absolventa de Design Vestimentar si Pictura a Universitatii de Arta si Design din Cluj-Napoca, Mirela Traistaru a prezentat peste 60 de expozitii personale in Romania, Statele Unite, Elvetia, Olanda, Austria, India, Coreea de Sud, Danemarca, Japonia si Egipt si a participat la peste 120 de expozitii colective. Artista a cochetat si cu filmele de arta si piesele de teatru, realizand costumele si decorurile pentru spectacole importante. Astfel, ea a lucrat cu regizori precum Lucian Giurchescu, Alexandru Tocilescu, Ion Lucian, Sanda Manu, Anca Colteanu, Chris Simion si Gelu Colceag, dar si cu actori: Stefan Iordache, Alexandru Repan, Sebastian Papaiani, Ioana Bulca, Sanda Toma.

Ruxandra CHIVU

Ruxandra CHIVU, Interior designer, reprezentant UnArte, departamentul Design Textil si Arta Textila

(speaker pe tema: Designul de textil, de la concept pana la productie)

Ruxandra Chivu a absolvit Facultatea de Arta Decorativa si Design a Universitatii Nationale de Arta (UNARTE), dar si un program de doctorat in stiinte politice si expertiza in marketing si design de produs, sub brandul „Fêtes des Tissus”. In prezent este designer de produs (freelancer) in domeniul textilelor si decoratiunilor.

Andra DANAILA

Andra DANAILA, General Manager Update Advertising

(speaker pe tema: Hiper-personalizarea, noul trend al generatiei Millennials)

Andra Danaila conduce de peste 17 ani compania Update Advertising, unul dintre liderii pietei de materiale promotionale din Romania, cu peste 2000 de clienti activi. Compania este membru al asociatiilor profesionale din domeniu, Promotional Services Institute (PSI – Europa).
Este absolvent al Institutului Diplomatic Roman (Diplomatie si Securitate), dar si al Universitatii de Studii Economice din Bucuresti (Marketing si Comert).

Ioan BALASA

Ioan BALASA, Director General Mons Medius

(speaker pe tema: Imprimarea digitala si taierea textilelor, de la prototipare la Industria 4.0)

Ioan Balasa conduce compania Mons Medius inca de la infiintare (in 1994), timp in care a cladit parteneriate puternice si a urmarit nevoile clientilor. Nu a neglijat niciun detaliu, analizand fiecare pas si cantarind fiecare decizie. Astazi, Mons Medius este consultant si furnizor integrat de echipamente, materiale si solutii pentru industria publicitara, industria textilelor si pielariei, dar si pentru alte industrii creative.

Bogdan VASILESCU

Bogdan VASILESCU, General Manager Grup Transilvae

(speaker pe tema: Tiparirea digitala si potentialul de finisare)

Bogdan Vasilescu este unul dintre cei mai implicati furnizori de solutii si servicii complete pentru industria grafica din Romania. Grup Transilvae (partener Hewlett-Packard Industrial Printing Solutions Europe pentru tot portofoliul de imprimare HP de format lat si super-lat, dar si Canon CEE) a crescut o data cu piata, inovand si educand continuu o industrie care si-a dorit sa tina pasul cu pietele externe.

Bogdan Vasilescu este un colectionar pasionat de arta, in general, si de arta contemporana – in special. Ii plac foarte mult lucrarile lui Horia Damian si Paul Neagu. De altfel, GT este unul dintre sponsorii Muzeului National de Arta Contemporana.

Olivia JIPPA

Olivia JIPPA, Marketing Manager Verla

(speaker pe tema: Beneficiile tehnologiei printului digital pe textile)

Olivia Jippa conduce de peste sase ani departamentul de marketing al companiei Verla, unul dintre principalii furnizori de solutii pentru publicitate si décor din Romania.

AGENDA CONFERINTA
Rezerva-ti loc in sala!