Conferinta Digital Signage

Alex Baker (Retail Tech X), Dio Boaca si Eduard Dumitrascu iti arata cum poti pune in valoare brandul tau prin afisajul digital

Liderii industriei digital signage se intalnesc pe 11 octombrie 2019 la Bucuresti, la Conferinta Digital Signage (pavilionul B1 de la Romexpo) pentru a-ti oferi cele mai noi solutii de semnalizare digitala. Afla de la cei mai buni speakeri din industria locala si internationala, specializati in domeniul AV, cum poti pune in valoare brandul tau cu ajutorul afisajului digital, ca sa creezi customer engagement!

Printre speakeri

Alex BAKER, fondator&CEO Retail Tech X

(speaker pe tema: Semnalizarea digitala in era inteligentei artificiale (AI) – cele mai bune practici si cele mai mari esecuri din tarile nordice si din intreaga lume)

Line-up-ul editiei din acest an este condus de Alex Baker, fondatorul Retail Tech X, companie specializata in tehnologia de retail. Baker este antreprenor, dar in acelasi timp si un lider si speaker international al carui scop este acela de a oferi oamenilor experiente inedite de retail si de a contribui la o lume mai buna.

Dio BOACA, Director General Phoenix Media

(speaker pe tema: “Targetarea de maine in DOOH si nu numai” si “Ce se intampla cand incurcam digitalul traditional cu Digital Out-Of-Home”)

Dio Boaca este directorul general Phoenix Media, lider national in publicitatea digitala out-of-home (DOOH). Compania condusa de Boaca a introdus in Romania primul sistem de promovare outdoor pe intervale orare, precum si transmiterea in timp real a mesajelor de pe telefonul mobil pe ecranele digitale. In primavara acestui an, compania a bifat o noua premiera: lansarea pentru prima data pe piata locala a sistemului outdoor de informare inteligenta a intersectiilor „Ocoliti Intersectia”.

Eduard DUMITRASCU, presedintele ARSCM

(speaker pe tema: Smart cities engaging smart communities with digital signage solutions)

Cu o bogata experienta in management, Eduard Dumitrascu a fost, de-a lungul anilor, consilier judetean, consilier la Parlamentul Romaniei, secretar de stat in cadrul Ministerului Fondurilor Europene, dar si fondator al mai multor companii, printre care FabricaOnline.ro si Bucharest Business Breakfast. Ca presedinte al ARSCM, Eduard Dumitrascu este unul dintre cei mai activi sustinatori ai inovatiei. Militeaza pentru crearea unei legaturi puternice si benefice intre mediul privat si cel public, facand parte din proiecte ample cu impact national si rezonanta internationala.

Nu rata intalnirea cu cei mai buni speakeri ai momentului in domeniul AV!

Cinci ore de dezbateri si networking de calitate.

REZERVA-TI LOCUL IN SALA!