Pullman Bucharest World Trade Center este un hotel de patru stele, de lux, apartinand grupului international Accor.

Situat ideal in partea de nord a orasului, Pullman Bucharest World Trade Center este la numai 15 minute de mers cu masina de Aeroportul International Bucuresti si la 5 minute de mers cu masina de centrul orasului. Situat in cartierul principal de afaceri al orasului, in apropiere de Centrul Expozitional Romexpo, hotelul ofera acces la comunitatea de afaceri din Bucuresti.

Hotelul isi intampina oaspetii in 205 de camere superioare, cu vederi uimitoare asupra parcului Herastrau si a orasului. La etajul superior, Pullman Bucharest World Trade Center ofera 20 apartamente spatioase, dotate cu pat king-size, living atractiv, facilitati pentru prepararea de ceai si cafea, TV LCD cu canale prin satelit, produse C.O.Bigelow si minibar gratuit.

Camerele superioare au o suprafata de 26-29 mp si sunt decorate in culori calde, mobilier clasic  si un concept special „My Bed”, cu o saltea foarte relaxanta.

RESTAURANT & BAR

Va puteti bucura, in fiecare zi, de un delicios mic dejun tip bufet cu o varietate de arome in restaurantul nostru Paris Bucharest Brasserie.

Situat la parterul hotelului, Barbizon Steak House este un restaurant care ofera o interpretare unica si delicioasa a bucatariei traditionale.

Abandonati-va dieta si fiti ispititi de prajiturile, torturile dar de salatele delicioase de la bistro La Galette

Barul L’Arpege este o alegere buna pentru o seara relaxanta. Barmanii nostri cu experienta va pot oferi orice, de la sucul de portocale proaspat stors, la multe sortimente de cocktail-uri.

Contact

Andreia Ailenei
Mobil: 0040.737.730.502
Email: andreia.ailenei@euroexpo.ro