Skip links

ADLINE SUPPLIES SRL

Bucureşti, România

Bazele Adline Solutions au fost puse în anul 1993, fondate de pasiunea pentru domeniul publicitar. Compania şi-a propus, încă de la început, să fie cea mai bună din industria publicitară, astfel că orientarea către calitate este cea mai veche şi importantă valoare cu care se mândreşte. În prezent, Adline Solutions este un pilon important al domeniului tehnologic de producţie publicitară din România.

Website: https://www.adlinesolutions.ro/

Branduri: FLORA, FRIMPEKS, GALAXY, JWEI

Branduri reprezentate
Produse expuse la târg:
  1. Imprimanta Flora hybrid UV X20

Imprimanta Flora hybrid UV X20 combină tehnologia grayscale și un sistem bi-media pentru a oferi imprimare de înaltă calitate pe materiale roll-to-roll și panouri rigide. Având capabilitatea de a selecta dimensiunea picăturilor de cerneală între 6 și 18 picolitri și un format de imprimare de 2 metri, această imprimantă oferă o versatilitate remarcabilă. Caracteristicile sale impresionante, incluzând un sistem dublu de presiune negativă, protecție anti-coliciziune, platformă de aspirație controlabilă și dispozitiv anti-static, asigură performanță și durabilitate. Fiind perfectă pentru o varietate de aplicații, inclusiv tapet, light box, autocolante pentru mașini și multe altele, și având o rezoluție maximă de 1,440 dpi, Flora UV X20 este alegerea ideală pentru proiectele dumneavoastră de imprimare.

Link către produs:
https://www.adlinesolutions.ro/imprimante-uv/imprimanta-flora-hybrid-uv-x20-flora-hybrid-uv-x20.html

  1. Imprimanta Galaxy hybrid UD-18R3BPV

Imprimanta Galaxy hybrid UD-18R3BPV este o soluție de tipărire hibridă de înaltă calitate, capabilă să gestioneze atât materiale în rolă, cât și materiale rigide. Cu capetele sale de imprimare i3200 configurate în schema 2*CMYK+Alb, oferă o calitate excepțională la viteze variabile de până la 26 mp/h, în funcție de nivelul de calitate selectat. De la imprimare digitală pe covoare până la piele sau materiale rigide, această imprimantă vă permite să extindeți limitele proiectelor dumneavoastră creative. Utilizează cerneală UV pentru durabilitate și compatibilitate cu software-ul RIP.

Link către produs: https://www.adlinesolutions.ro/imprimante-uv/imprimanta-galaxy-hybrid-ud-18r3bpv-ud-18r3bpv.html

                 

 

  1. Imprimanta Galaxy flatbed UD-25R8BEW (I3200)

Imprimanta digitală flatbed UD-25R8BK este un echipament de top, proiectat pentru a asigura imprimare de înaltă calitate pe o varietate de materiale flexibile și rigide. Cu capacitatea de a imprima în cinci culori, inclusiv alb și cu lac, aceasta gestionează cu ușurință o gamă largă de materiale, de la Forex și Plexiglas până la piele și carton. În plus, poate imprima atât pe material plan, cât și pe produse finite, precum plicuri sau cutii de ambalaje. Dotată cu o suprafață de lucru de 2500 x 1300mm, structură metalică solidă, sistem anti-coliziune, două zone de vacuum și un sistem de ghidaj liniar dublu pe axa X, UD-25R8BK oferă precizie și eficiență. Lămpile UV LED cu sistem de răcire inclus asigură o durată de viață lungă a echipamentului și o calitate de imprimare excelentă.

Link către produs: https://www.adlinesolutions.ro/imprimante-uv/imprimanta-galaxy-flatbed-ud-25r8bew-i3200-ud-25r8bk.html

  1. Imprimanta Galaxy promoţionale UD-09R3BGV

Imprimanta Galaxy UV LED UD-09R3BGV, de ultimă generație, oferă rezultate de înaltă calitate și durabilitate pe diverse materiale, datorită tehnologiei UV Led și a capului de imprimare Epson I3200. Această imprimantă se distinge prin versatilitate, putând procesa materiale precum lemn, sticlă, plastic, piele, aluminiu, cupru și porţelan. Performanța sa superioară este susținută de un sistem de ionizare, trei configurații de viteză și culori, o rezoluție de 1440 dpi și un sistem anti-crash. De asemenea, acceptă o lățime de material de 900 mm, suportă o varietate largă de formate, și dispune de o conexiune Ethernet pentru transferul datelor. În plus, opțiuni precum standul pentru imprimantă și telecomanda pentru controlul la distanță adaugă și mai multă valoare acestui echipament versatil și eficient.

Link către produs: https://www.adlinesolutions.ro/imprimante-uv/imprimanta-galaxy-uv-led-ud-09r3bgv-ud-09r3bgv.html

Link video: https://www.youtube.com/watch?v=NLoMV161ZZs&t=9s

  1. Imprimanta Galaxy ecosolvent UD-32R8BE

Imprimanta Galaxy ecosolvent UD-32R8BE este un echipament performant și eficient, oferind o calitate excepțională a imprimării la costuri reduse. Cu un cap de printare Epson 3200 și o rezoluție de 1440 dpi, aceasta produce imagini de înaltă calitate cu culori vii și precise, grație funcțiilor antibanding, nozzle recovery și profilurilor ICC profesionale. Durabilitatea este asigurată de protectiile capetelor anti-crash și de vacuumul reglabil, iar eficiența este sporită de sistemul de alimentare continuă cu cerneală și sistemul triplu de uscare. Imprimanta suportă o gamă variată de materiale și formate, fiind astfel ideală pentru diverse proiecte de tipărire.

Link către produs: https://www.adlinesolutions.ro/imprimante-solvent-ecosolvent/imprimanta-ecosolvent-galaxy-ud-32r8ld-galaxy-ud-32r8ld.html

  1. Imprimanta Galaxy ecosolvent UD-16R2LC+

Imprimanta Galaxy Ecosolvent UD-16R2LC+ este un model nou și performant de la Adline Solutions, care impresionează prin viteza și calitatea superioară a imprimării. Echipată cu capul de imprimare Epson I3200, imprimanta poate atinge viteza de 33 mp/h la 4 pași și oferă o rezoluție fotografică de 1440 dpi. Cu posibilitatea de a imprima pe o varietate de materiale, de la frontlit și backlit la canvas și autocolant, acest echipament este indispensabil în atelierele de producție publicitare. Plus, diferența mare între costurile de producție (0.4 euro/m2) și prețul de vânzare (10 euro/m2) contribuie la o rentabilitate excelentă. Opțiuni suplimentare includ un sistem de preluare a materialului imprimat, un sistem de alimentare continuă cu cerneală și upgrade pentru al doilea cap de imprimare.

Link către produs: https://www.adlinesolutions.ro/imprimante-solvent-ecosolvent/imprimanta-galaxy-ecosolvent-ud-16r2lc-galaxy-ud16rlc-13594.html

Link Video: https://www.youtube.com/watch?v=cG35CrKQCPk

  1. CNC Laser Fiber 3015EA

Laserul Fiber 3015EA este un echipament de tăiere de ultimă oră de la ALS, oferind o viteză și o precizie superioară în prelucrarea metalelor. Cu sursa sa de fibră de lungă durată și consum redus de energie, acesta oferă o eficiență excelentă și o calitate de tăiere remarcabilă. Capabil să lucreze cu o gamă largă de metale, de la oțel și aluminiu la titan și alamă, acest laser este esențial în atelierele de prelucrare a metalelor. Diferența semnificativă între costurile de operare și valoarea adăugată pe care o aduce asigură o rentabilitate excelentă. Opțiuni suplimentare includ un sistem avansat de control al mișcării și un software de configurare a parametrilor de tăiere.

Link către produs: https://www.adlinesolutions.ro/fiber/laser-fiber-als-3015lf-laser-fiber-als-lf-ea-3015.html

Link Video: https://www.youtube.com/watch?v=qXuWAI3dqHk&t=1s

[hartaall2ps]
Acest site web folosește cookie-uri pentru a vă îmbunătăți experiența web.